Заштитна облека

Заштитна облека по најдобра цена во Taiwan.
WOUDER TEXTILE CO., LTD. е компанија ориентирана кон извоз, која доставува Заштитна облека на светскиот пазар. Имаме сопствена фабрика лоцирана во Taiwan. Ние можеме да ги снабдуваме клиентските производи со конкурентна цена и добар квалитет. Нашата компанија е ангажирана во деловната линија на оваа индустрија.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Заштитна облека. Добијте информации за добавувачите, производителите, OEM, ODM, фабриката, трговците на Заштитна облека кои нудат најдобра цена во Taiwan
Секогаш се придржуваат до себе - се скрши, постојано истражување и развој на одлични

Заштитна облека

, Ние сме Очекуваме да формирање на успешни деловни односи со нови клиенти низ целиот свет во блиска иднина.
  • Заштитна облека - Protective clothing
Заштитна облека
модел - Protective clothing
Заштитна облека

Додека целата облека е заштитна до одреден степен,грижата за заштитните функционални текстили не е со рутински потреби,како облека за топла или ладна,облека за дожд,или рутинска работна облека.Заштитните функционални текстили се фокусираат на пософистицирани потреби,заштита во ситуации каде што се присутни опасности или ризици кои имаат потенцијал да бидат живот-закана или оштетување на лицето кое работи во и околу опасноста.
Со индустриската револуција,значително зголемување на употребата на заштитна облека од индустриски опасности како што е топлината,оган,експлозија,влијание,намалувања,хемиски прскања,и нечистотија во металот што се појавува,стакло,керамичка и хемиска индустрија,а забележани се занаети.
Зголемениот акцент на личната заштита на луѓето и континуираното воведување на здравјето и безбедноста значи дека пазарот на технички текстил продолжува да биде раздвижен пазар.Личната заштита вклучува заштита од топлина,ладно,дожд,снег,ветер,УВ зрачење,микро-организам,нуклеарно,биолошки,хемиски,механички,и електрични опасности.
Enquiry Now
производи Листа
Заштитен елек Заштитни долни кошули со висока видливост се потребни во многу различни работни средини,и има многу работни зони и одвлекување на вниманието покрај патот што можат да привлечат возач’е подалеку од вашето присуство.Рефлектирачката безбедносна долна кошула со висока видливост може да ја зголеми користа од гледањето и да ве врати во возачот’фокусот.Нашиот ANSI-Безбедносните долни кошули се погодни за употреба на дневна светлина и на ниско ниво-светлосни услови.Најдете го вистинскиот производ за вас-ANSI класа 2,ANSI класа 3,Јавна безбедност,Ретардант на пламен,Не-ANSI,Геодет и команда за инциденти.Имаме заштитни долни кошули во различни стилови,големини и бои од врвни производители на брендови по ниски цени.Рефлектирачките ленти што ги користиме се од Орафол,германска компанија произведена во У.С.Категориите на производи се,комерцијална графика,рефлектирачки филм и разни индустриски ленти,нудејќи производи како што се рефлектирачки долни кошули,рефлектирачки мантили,чевли за дожд,рефлектирачки капи,рефлектирачки јакни,рефлектирачки сообраќајни конуси,и друга опрема за лична безбедност.
работничка облека Нашите специјални ткаенини за работна облека се дизајнирани да ги постигнат највисоките стандарди за сите индустрии кои имаат неопходна регулатива за заштита и безбедност.Паметно и совршено облечени без разлика на временските услови и тешките работни средини.Со долгогодишно искуство во категориите на отворено и опрема,нашите колекции на работна облека се со иновативни технологии за заштита и нудат оптимална безбедност при реагирање на инциденти заедно со максимална удобност.
Воена облека Светска фабрика за ткаенини:извезуваат во Европа,Соединетите држави,Германија,Обединетото Кралство,Блискиот Исток и повеќе од 30 земји Добијте сертификат за меѓународни стандарди,истражување и развој на високо-крајна пирамидална ткаенина,извезени во европската војска,едрење и топ ладно-отпорна снежна облека Специјално истражување и развој на ткаенина;воена ткаенина отпорна на куршуми,огноотпорна серија,високо-јачина ткаенина за едрилица,ткаенина за едрилици,воена далеку инфрацрвена ткаенина/поларно ниско-ткаенина отпорна на температура,високо-коефициент облека за заштита од сонце