Ткаенина отпорна на топлина

Ткаенина отпорна на топлина по најдобра цена во Taiwan.
Нудејќи широк спектар на материјали креирани Ткаенина отпорна на топлина од нас се смета за нивните квалитетни карактеристики. Бидејќи ние користиме само автентични материјали во создавањето на нашиот асортиман на производи, со што нашиот производ е одделен. Имаме потребни објекти за да ги прилагодите нашите производи според барањата на нашите клиенти.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Ткаенина отпорна на топлина. Добијте информации за добавувачите, производителите, OEM, ODM, фабриката, трговците на Ткаенина отпорна на топлина кои нудат најдобра цена во Taiwan
Ние се стремиме да им обезбеди на клиентите со најдобрите цени, богати и добар квалитет

Ткаенина отпорна на топлина

, Строга контрола на квалитетот, побрзо отворање на времето за испорака и професионални услуги, нека клиент да бидете сигурни на нивните нарачки за нас.
  • Ткаенина отпорна на топлина - Heat Protection
Ткаенина отпорна на топлина
модел - Heat Protection
Заштита од топлина

Направени со широк спектар на подлоги,ХИТЕКС®Ткаенините и текстилот отпорни на топлина имаат континуирана работна температура од 400̊Ф&бик;204̊C до 5000̊Ф&бик;2760̊В(нема присуство на кислород).Многу стандардни производи се достапни во конфигурации од плетена или ткаена ткаенина,плетена или плетена лента,плетено или плетено јаже(и тркалезни и квадратни),и плетени или плетени ракави.
Имаме и можност да ламинираме со фолија или притисок-чувствително лепило или нанесете специјален слој за апликации кои бараат зголемена топлина,абразија,или хемиска отпорност.
Enquiry Now
производи Листа
Медицинска мембранска ткаенинаМедицинска мембрана Полиестер 75 Denier антибактериски greige,употребата на неоргански сребрени јонски антибактериски материјали,со супериорен антибактериски,може да ја инхибира активноста на живите бактерии,вируси,за да се спречи размножување на бактерии за да се создаде вискозно чувство,микробно влошување на мирисот.А ефектот е континуиран,дури и по долг период на употреба или повеќекратно миење сè уште може да одржи совршен антибактериски ефект.Тоа е долго-траен антибактериски материјал.Сигурна безбедност за човечкото тело,без штетни тешки метали,преку акутна орална токсичност,иритација на кожата,чувствителна кожа и други тестови.И пристап до ЕПА на САД,FDA и други сертификати.Постои и отпорност на топлина,дури и во топла средина
Анти-бактериска ткаенина Анти-бактериската заштита помага да се спречат мириси и габични акумулации во текстилните производи, исто така, да се намали растот на бактерии кои предизвикуваат непријатни мириси на телото. ✓Анти-бактериски влакна:Антимикробните адитиви може да се стопат измешани во полимерот за време на обработката и да обезбедат третман за ограничување за контрола на бактериите или габите. ✓Антимикробни адитиви:Антимикробните ткаенини и текстил се влакна-на база на супстрати на кои се нанесени антимикробни средства на површината,или инкорпорирани во влакната,правење производ кој го инхибира растот на микроорганизмите. ✓Анти-бактериски облоги:Нашиот анти-бактериската обвивка го спречува растот на бактериите со уништување на нивниот клеточен ѕид.Тоа’долго-термин терминатор на микроб кој безбедно враќа над 90%на бактерии. Функциите на анти-бактериска ткаенина доаѓа од завршна обработка или предиво,кои ја чуваат ткаенината од бактериски и свежи од мирис е најмногу за ткаенина за спортска облека,бебешки текстил.
Водоотпорна ткаенина Водоотпорни ткаенини се ткаенини кои се,инхерентно,или биле третирани да станат,отпорен на пенетрација на вода и мокрење.Терминот”водоотпорен”се однесува на усогласеноста со регулаторната спецификација и специфичните услови на методот на лабораториски испитувања.Тие се обично природни или синтетички ткаенини кои се ламинирани или обложени со хидроизолационен материјал како гума,поливинил хлорид(ПВЦ),полиуретан(СТП),силиконски еластомер,флуорополимери,и восок.Третманот може да биде или на ткаенината за време на производството или на готови производи по производството,на пример со хидроизолационен спреј.Примерите ја вклучуваат гумената ткаенина што се користи во јакните на Мекинтош,сауна одела и чамци на надувување.